БЪДИ ОТРКИВАЕМ НАВСЯКЪДЕ

Изработка на уеб сайт

web-site-creating

Твоя бизнес е основният ти приоритет. За да достигне до максимален брой хора е  нужно да имаш добре изглеждащ и оптимизиран сайт. Дизайна на твоя сайт е е твоята визия в световната мрежа. Помисли как би искал да изглежда.

Изработка на WordPress сайт.

Какво всъщност е WordPress?
WordPress е една от най разпространените CMS платформи за разработка на уеб сайтове. Статистика показва, че всеки четвърти сайт е разработен на WordPress. Използвайки тази платформа ти получаваш доказано добро качество и лесен за използване уебсайт.

Защо да използвам WordPress?
Платформата ти дава постоянен ъпдейт независимо къде се намираш и достатъчно е само да имаш интернет. Освен това е с повишена сигурност за потребителите, лесно се обновява, позволява много добра оптимизация, не е скъп за използване, интегрира се към социалните мрежи и много други удобства.

Фирмен уеб сайт

web design

Избери правилния темплейт за теб. В зависимост от дейностите,  които извършваш ние можем да ти помогнем в избора на тема за уеб сайт или онлайн магазин. Важен е правилниият подбор на теми, тъй като структурата е от особено значение при оптимизирането.

Сертифицирани wordpress програмисти, разработвайки темата вземат впредвид потребителсикия опит /UX/.

Направи добра визия в световната мрежа. Все пак ще те видят всички. Важно е да изглеждаш добре.

Добре работещият сайт е съвкупност от добре структорирана тема, качествено SEO и дигитален маркетинг. Ние можем да се погрижим за всичко това. За нас предлагането на качество е от най-голямо значение. 

Бъди винаги актуален

Поддръжка на уеб сайт

Предлагаме ти поддръжка на уеб сайт включваща постоянни ъпдейти на основните елементи.

За да бъдеш сигурен, че твоя сайт покрива всички новоизлезнали изисквания на браузерите, неговите елементи трябва да бъдат непрекъснато ъпдейтвани. 

Поддръжката включва: 

Непрекъснат мониторинг на представянто на уеб сайта ти във всички видове браузери и на всякакви устройства.  

Промяна на текстовото съдържание и снимкови материали. 

При необходимост променяме и настройките за оптимизиране.

support

КАКВО ОЩЕ...

Услуги

online-shop
e-Commerce

Създайте свой собствен онлайн търговски обект с минимални средства. Високо ниво на сигурност и гарантирано качество, с използване на едни от най големите платформи за e-Commers.

digital-marketing
Дигитален маркетинг

Реализирайте по-големи печалби с нашите стратегии за дигитален маркетинг.  Използвайте подходящи за бизнеса ти маркетингови канали и кампании. Ние можем да ти помогнем с всичко това.