ГОЛЕМИ ПЕЧАЛБИ С МАЛКИ ИНВЕСТИЦИИ

Онлайн магазин

online-shop

Онлайн търговията е съвремен начин за генериране на големи печалби. Прочуванията в България, показват покачване на хората, които купуват стоки или услуги през интернет. Така например може да се види в статистиката, че през 2022 година общият процент на хората търгуващи през интернет е над 35%, за разлика от 2013 година, където процентите са 12,1%.

При създаването на онлайн магазин ние подбираме темплейт, който да е съобразен с дейността на твоя бизнес. Отделяме специално внимание на дизайна и при необходмост го променяме, с цел  реализиране на повече продажби. В съчетание с услугата дигитален маркетинг, разработваме онлайн магазини и в социалните мрежи като Facebook и Instagram. За повече информация относно цена на изработка и поддръжка на онлайн магазин може да осъществите при контакт с нас.

Създай свой собствен онлайн магазин, без големи начални капитали

Оптимизирай дизайна и подбери правилните ключови думи

Направи качествено SEO, за да бъдеш обичан от търсачките

Наслаждавай се на постигнатите печалби

online-shop

За твоя успешен онлайн магазин ние ти предлагаме

Услуги

consulting
Консултация

Направи безплатна консултация за избор на платформа за търговия според нуждите на твоя бизнес. Ние работим с надеждна хостинг компания, за да може твоят сайт да бъде на сигурно място.

online-shop
Онлайн магазин

Изграждаме твоя онлайн магазин, използвайки мощните инструменти на платформите за търгуване. Държим на правилната структура и оптимизация за твоя дигитален бизнес.

digital marketing
Дигитален маркетинг

Маркетинговата стратегия и дигиталния маркетинг, като цяло са в основата на всеки печаливш бизнес. Ние знаем как да правим дигитален маркетинг. Възползвай се от добрите ни оферти. 

support
Поддръжка и анализ

Веднъж създаден твоят онлайн магазин не остава просто така в интернет пространството. Той се нуждае от непрекъсната поддръжка, за да бъде актуален. Освен това ние ти помагаме като анализираме и резултатите с мощни инструменти за анализ.