ПО-ДОБЪР ДИЗАЙН, ПО-УСПЕШЕН БИЗНЕС

Уеб дизайн

web-designe

Създаването на добър уеб дизайн е комбинация от процеси. Поради тази причина необходимостта от добра структура и удобен интерфес са от съществено значение. Ние бихме могли да ти помогнем, като използваме за теб едни от най-големите и популярни CMS платформи за разработка на уеб сайтове. Предлагаме още и дизайн на онлайн магазини, включващ оптимизация и дигиталното им присъствие в световната мрежа. Възползвай се и от добрите ни оферти за поддръжка, както и непрекъснати ъпдейти, за да бъде бизнеса ти винаги актуален.

От какво имаш нужда?

Нашите предложения

website
Responsive дизайн

Платформата, която използваме позволява отличен дизайн и за мобилни устройства. Вземайки впредвид рязкото нарастване на използващите интернет през мобилни устройства ние се стараем всеки пиксел да изглежда перфектно както на десктоп така и на мобилна версия.

conversion rate
Дизайн за Conversion rate

С разработването на всеки сайт ние включваме и вземаме под внимание нуждите на бизнеса и целевата клиентска аудитория, като разчитаме на помоща на правилните аналитични инструменти. Това е ключов фактор за генериране на по-големи печалби.

online-shop
Дизайн за e-Commerce

Можем да разработим за теб онлайн магазин, чрез който да продаваш продукти или услуги, или e-Comerce проект във всичките му направления. С подходящата оптимизация ще генерираш по-големи печалби от продажбите и дигиталното ти присъствие като цяло.

blog
Blog и социално споделяне

При желание от теб бихме могли да разработим и секция за публикации и новини. Така ще може да създаваш публикации, които да споделяш сред клиентската си аудитория. 

Защо ние?

Нашето предимство

Създаването на добър уеб дизайн преминава през различни етапи,  включващи доброто познаване на бизнес нуждите ти. Поради тази причина необходимостта от добра структура и удобен интерфес са от съществено значение.
Ние бихме могли да ти помогнем, като използваме за теб едни от най-големите и популярни CMS платформи за разработка на уеб сайтове . Предлагаме още и дизайн на онлайн магазини, включващ оптимизация и дигиталното им присъствие в световната мрежа. Възползвай се и от добрите ни оферти за поддръжка , както и непрекъснати ъпдейти, за да бъде бизнеса ти винаги актуален.

КАКВО ОЩЕ...

Допълнителни услуги

hosting
Помощ при хостване

Обикновно работим със хостинг компании предлагащи най-изгодните условия и най надеждния хостинг. Ние знаем, че хостинга е добрия стопанин на твоя сайт и избираме най-доброто за твоите нужди.

digital marketing
Дигитален маркетинг

Освен SEO ние ти предлагаме и дигитален маркетинг, който включва маркетингови стратегии и реклами във всички канали. Нашите имейл кампании са съобразени с GDPR регламента, а доброто присъствие в социалните мрежи е гарантирано.