Нашата визия

Ние сме Start Up компания, която има за цел да наложи изцяло нови концепции за дигитален маркетинг, като са взаимствани идеи от световните тенденции. Първоначално компанията ни е основана във Великобритания, а поради нарастващия интерес на български фирми, за тяхното удобство, решихме да открием клон и в България. Наши клиенти са предимно малки и средно големи фирми. Услугите които предлагаме са:

team

Малките стъпки към големия успех

Нашият работен процес

2

Проучване

1

Планиране

3

Оптимизиране

4

Резултати

Осигуряваме добро  дигиталното присъствие на твоя бизнес. Ние разбираме от дигитален маркетинг и изграждане на уеб сайтове. Работим с реални цифри, а не с предположения. Винаги се стремим към по-добри резултати, които да предоставим на клиентите си. Доверете ни се. Открийте ни във Facebook и LinkedIn.

Защо да избереш нас

Предлагаме дигитален маркетинг
e-commerce и изграждане на
уеб сайтове

Изграждаме съвременни уеб сайтове и дигитален маркетинг. Нашите услуги включват поддръжка на изградения от нас сайт, имейл кампании, маркетинг в социалните мрежи, оптимизация, анализ и консултация. Държим изключително много на комуникацията с клиентите ни и на обратната връзка с тях, тъй като тяхното мнение е важно за нас.

За нас сигурността и качеството са в основата на всеки проект, който изграждаме. Ние знаем, че всеки бизнес е индивидуален сам за себе си и има собствени нужди, поради тази причина имаме планове за всякакви необходимости.  Обръщаме персонално внимание на всеки клиент. Нашата цел е успехът на вашият бизнес. 

resume

Ние ви чуваме!

За нас е важна обратната връзка с клиенти. Пишете ни!