SEO оптимизация. Генериране на голям трафик без платени реклами

SEO е процеса които има за цела да позиционира сайта ви на челно място в търсачките. Този процес е свързан със сложен алгоритъм и редица изисквания за спазването му. За да постигнете ранна позиция в търсачката ние ще се погрижим да са изпълнени всички изисквания за добра оптимизация. Ние разбираме че доброто позициониране на сайт ви ще ви спечели по-големи печалби. За нас е важно развитието на сайта ви.

Как да увеличите трафика на вашият сайт?

Как да генерирате трафик с минимални средства?

Защо е важна оптимизацията?

seo.image
searching

Оснвния въпрос който всеки собственик на сайт си задава е защо сайта му не се позиционира на челни места в търсачката. Причините за това може да са много. Говорейки за оптимизация имайте впредвид, че трябва да преминете през множество изисквания които търсещите машини имат. В случай че сайта ви не се класира на добри позиции помислете върху семантичната структура, външните и вътрешни връзки или просто ни се доверете да оправим проблема.

При SEO за оптимизирането е важно използването на силни ключови думи, мета описания, вътршни и външни връзки. Ние използваме различни инструменти за определяне мощността на дадена дума, преди да я използваме за заглавие или описание. Използването на некачествени връзки се улавя от търсещите машини и може да се накаже. Не използвайте безразборно връзки, а само качествени и по предназначение.

Процесът SEO

Бърз скок

С времето алгоритмите на търсещите машини стават все по-умни и трудни за манипулиране. Поради тази причина ние използваме инструменти, които работят на принципа на търсещите роботи. Следвайки това създаваме оптимизация изискваща се от тези машини.

Имайте предвид, че доброто класиране на вашия сайт означава по-голяма гледаемост, а това съответно води до увеличаване на печалбите. Наши клиенти например са стигали над 150% печалба.

seo.image