Маркетинг стратегии в социалните мрежи

Нашите стратегии за маркетинг са базирани на добре направен анализ, използвайки аналитичните инструменти на съответната социална мрежа. Основната ни цел е да достигнете до вашата таргет аудитория, използвайки силата на дигиталния маркетинг. Проследяваме и анализираме рекламните кампании като клиентът получава пълен отчет за постигнатите резултати. Може да видите всеки ваш инвистиран лев каква печалба ви носи. Ние не даваме празни резултати и надежди. Ние вярваме в цифрите и се стремим непрекъснато към тяхното подобряване. Запознайте се с нашите оферти за маркетинг в социалните мрежи. Вземи подходящ за теб пакет.

Процесите през които преминава нашият маркетинг в социалните мрежи

Социалните мрежи, с които работим

Според зависиомост от това в коя социална мрежа се намира вашата таргет аудитория ние ви предлагаме маркетинг във всички социални мрежи. Целта ни е да достигнете до максимален брой хора, които да станат ваши потенциални клиенти с минимум инвестиционни средства. 

Facebook

Възползвай се от това да рекламираш в най-голямата социална мрежа. Нашите стратегии за маркетинг включват цялостно развитие на вашата страница и създаването на ефективни рекламни кампании.

Twitter

Маркетинг в една от най-големите социални мрежи има за цела да достигнете още по-голям кръг от хора интересуващи се от вашите продукти или услуги.

LinkedIn

Вие сте работодател търсите подходящ екип от специалисти с които да работите. Искате все по-квалифицирани хора да знаят за вашата компания и да работят за вас. Тук сте на идеалното място.

Instagram

Напоследък все по голяма популярност набират instagram рекламните кампании. За да достигнете изключително голям таргет е желателно в стратегията ви за маркетинг да бъде включена и тази платформа.

YouTube

Нашият youtube маркетиг включва създаване на канал, оптимизация на жидеа за SEO, изграждане на маркетингови стратегии, анализ и страртиране на youtube рекламна кампания.

Запиши се за нашия бюлетин