МАРКЕТИНГЪТ НА БЪДЕЩЕТО

Дигитален маркетинг

digital-marketing

Зад всеки успешен бизнес се крие добър дигитален маркетинг и реклама. Онлайн маркетингът е неразделна част от съвременния бизнес. Благодарение на различните видове канали, които предлага, бизнесът достига до своите бъдещи и настоящи клиенти, като по този начин успешно разширява своята клиентска мрежа.

Защо е важен?

Предимства

Бързо възвръщаем
Дава възможно най-високата и най-бърза възвращаемост на вложените средства.

Дълготраен
Веднъж създадени пост или реклама остават в онлайн пространството, докато не бъдат собственоръчно изтрити.

Доходоносен
Дигиталният маркетинг в сравнение със стандартния маркетинг, е значително по-евтин и по-ефикасен, имайки предвид дигиталната ера, в която живеем.

Никога не спи
Поддържа бизнеса 24/7. Изключително полезно при работа с международни клиенти.

Лесно проследим
Лесно проследяваш за какво е похарчен всеки един вложен лев и какво получаваш в замяна.

Социално доказателство
Благодарение на дигиталното присъствие на бизнеса, се установява една трайна връзка между него и всички негови бъдещи и настоящи клиентите.

Безграничен
Лесно и ефективно разширяване на обхвата на бизнеса извън пределите на държавата. Защото за дигиталния маркетинг граници не съществуват!

дигатален маркетинг екип на среща

Предлагаме пълно съдействие, за да бъде бизнеса ти по-иновативен, по-разпознаваем, по-печеливш, по-успешен

Искаш да успееш?

Услуги

email marketing
Имейл маркетинг

Бърз начин за достигане на клиентската аудитория, изпращайки промоции или послания. Изграждаме стойностно имейл съдържанеие, като използваме сегментирана клиентска база. 

social-media
Маркетинг в социалните мрежи

Достигни до всички твои потенциални клиенти, използвайки маркетинга в социалните мрежи като Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn и Youtube. Мощните аналитични инструменти в мрежите ти помагат да достигнеш желания успех.

google-campaigns
Google реклами

Бъди винаги на първи позиции във всички познати търсачки, включително и най-голямата – Google. Не позволявай на клиентите да ти се изплъзнат, хвани ги, докато са още на уебсайта ти.

ecommerce
e-Commerce

Възползвайт се от най-добрите платформи за електронна търговия, с които работим. Сигурността и качеството са заложени на първо място в разработването на търговски обекти в световната мрежа. 

seo
SEO

Процесът, който прави уеб сайта или онлайн магазина откриваем в търсачките. Добра семантична структура, ключови думи и връзки. Ние ти предлагаме всичко това, ако изградиш сайта си при нас.

support
Поддръжка

След изграждането на даден проект, за да има непрекъснато добри резултати и да бъде в дигиталното пространство, той се нуждае от поддръжка. Разгледайте нашите планове или ни потърсете лично за индивидуална оферта.