Често задавани въпроси

Какво е nids.bg?

Дигитална агенция осигуряваща комфорта на твоя биснес в интернет пространството.

3. Защо да използвам WordPress?

Над 25% от всички уебсайтове по света са разработени на WordPress. Това е една от най-добре разработените CMS системи, доказала се през годините.

5. Как да си купя домейн и хостинг?

Домейна е текст, който се въвежда в браузера, за да може да се достъпи даден сайт. Той може да бъде с различни разширения(.bg, .com. eu и т.н.). Така вместо цифров код, потребителя въвежда домейна в браузера например https://nids.bg. Хостинга е мястото, където се съхранява и стопанисва даден уебсайт.

Има множество фирми, които предлагат такива услуги, но в случай, че избереш пакет от нашите услуги ние ще ти осигурим домейн и хостинг напълно безплатно, като това няма да оскъпи цената на предпочитания от теб пакет.

7. Трябва ли да имам поддръжка на сайта си?

Поддръжката на уеб сайта или онлайн магазин е препоръчителна. За да работят правилно, се налага съдържанието  да се обновява непрекъснато, като  в същото време трябва  да се анализират и дигиталните  стратегии  и рекламни кампании. Разбира се, няма нищо задължително, но ако искаш добре работеща система и качествено дигитално присъствие – поддръжка ти е необходима.

2. Какво е дигитален маркетинг?

Дигиталият маркетинг е съвкупност от процеси, имащи за цел популяризирането на даден продукт или услуга в световната мрежа. Намирането на нови клиенти и увеличаване на продажбите.

4. Необходим ли ми е уеб дизайн?

Макар всяка WordPress тема да идва с готов дизайн ние като агенция, занимаваща се с дигитален маркетинг, обръщаме внимание на съществени елементи в дизайна, които са от основно значение, за да се позиционира уеб сайта добре в дигиталното пространство. За да бъде сайтът ти лесен за използване от клиентите и в същото време да продава добре, неговият дизайн е от изключително значение.

6. За колко време се прави един сайт?

В зависимост от големината на проекта се определя и времето за изготвяне на уеб сайта. В нашите оферти са описани всички условия относно цялостното разработване на даден проект и необходимите срокове за  работа.

8. Защо да се абонирам за newsletter?

За да получаваш винаги най-новите актуализации на нови оферти и ценови пакети напълно безплатно. 

questions

Имаш още въпроси?

Нашият екип ще ти помогне.